Prvotne nove SLR digitalni fotoaparat, popravilo in zamenjava delov D810 D800 D800E original dnu lupine spodnji pokrov za Nikon


Nov izdelek

€12.91Oznake: d750, nikon d700 deli, camara nikon d810, deli nikon d600, torba nikon d200, objektiv nikon d60, nikon d800, nikon d700 strani, cbx, d750 nikon.

100% prvotne nove SLR digitalni fotoaparat, popravilo in zamenjava delov D800 D800E novo izvirno dnu lupine spodnji pokrov za Nikon

Pozdravljeni, dragi kupec: dobrodošli na WANFOUNT digitalni dom.

Pogoj: Nova izdelka

Uporaba scenarijev: Osebno moda

Teža: 101g (vključno) do 150 g (vključno)

O Plačilu in Dostavi:

1.Najboljši način je neposredno online plačila,ki je varen in udoben.

2.Da bi uspeh za nakup blaga, ki vam je všeč, in za dostavo v hitro časa, prosimo, zavarovanje celotno plačilo se izvede v enem tednu po tem, ko nakupovanje njih, ali obrazec za naročilo bo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Pri polnjenju v vaš kupca informacije, prosimo, prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, tako kot kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko, in tako naprej.

Stranka Obvestilo:

Za zaščito interesov kupcev, prejemanje, prosimo, bodite pozorni na naslednje točke, ko prejema blaga:

1.Naša zaveza: Vse blago, ki so skrbno zazna, da se ugotovi, da ne obstajajo kakovosti problem, pred dobavo.prosimo, da ga enostavno.

2.Ne hiteti, da se prijavite, ko kupec prejme blago!Prosimo, da preverite blago pred kurirja firtly, nato se prijavite.Če pakiranje kartonov so bile odprte znakov ali dostavo blaga napake ali če je blago videz nosite, mora zavrniti, da se prijavite, in nam pišite čim prej, da zagotovite, da so vaši interesi.

3.Po podpisu,prosimo, odkrivanje dobro, kakor hitro je mogoče, brez odličen zaščitni film in drugimi oznakami.Če ste izvedeli nekaj narobe z dobro,prosimo, obrnite na nas.Nato si lahko izmenjujete uspešno.

4.Če ne veste, kako namestiti, se lahko obrnete na nas vnaprej in pošljete preko svoje dobro, da nas za brezplačno namestitev.Vendar boste morali plačati svoj poštnina.

5. smo samo "WANFOUNT" da, prosimo, jasno kažejo naši trgovini LOGO:WANFOUNT.

O Povratnih Informacij:

Z namenom zagotavljanja boljših storitev, prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.Želim vam srečno nakupovanje.

Hvala za vas nakup.Dobrodošli v nakup naslednjič!

Paket Da,
Blagovna Znamka OUTMIX
Material Aluminij
Združljiv Fotoaparat Slog DSLRs
Številka Modela D800 D800e

Napiši mnenje

Prvotne nove SLR digitalni fotoaparat, popravilo in zamenjava delov D810 D800 D800E original dnu lupine spodnji pokrov za Nikon

Prvotne nove SLR digitalni fotoaparat, popravilo in zamenjava delov D810 D800 D800E original dnu lupine spodnji pokrov za Nikon

Podobni izdelki