Dirke Power Builder Tip B Plamen Kompleti Izpušnih Vžiga Rev Omejevalnik Začetek Nadzor Izpušnih Metalec Ognja Komplet Izpušni Merilniki Orodje


Nov izdelek

€11.50

€18.86

-39%Oznake: električna orodja avtomobil, plamen glušnika, sneg puhalo, izpušni plamen, izpušni metalec ognja kit, izpušni motorcycl, btt čevelj, začetek x431 crp123 obd2, avtomobilski izpušni glušnik, plamen pištolo.

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

Značilnosti izdelka (spray ogenj metoda):

To traja več kot 10 minut, da se ogreje avto, in izpušne cevi, ki ne potrebuje vlago.

Potegnite hitrosti do 3500~6500 vrt. / min, držite stikalo in rahlo korak na plin, za tretjino do eno polovico, (pol sekunde) oči videti hitro, potem bo hitrost pa od 6500 navzdol, nato boste slišali spray Ogenj zvok, stikalo se lahko sprostijo, hkrati pa še naprej dopolnitev dušilke, v tem času bo hitrost potegnil nazaj na 6500 vrt. / min., ponavljanje ta ukrep lahko še naprej ogenj.

Opomba: Ponovite zgoraj ukrepanje, če je hitrost pade do 1800 vrt. / min, ni plamen spray, stikalo mora biti sproščeno, ne "press", dokler plamen je izklopljen, in motor se bo poškodoval, v hudih primerih.

【način namestitve】

Ena: Namestitev orodja:

Tri-merilnik, merilnik frekvence, varjenje železa, škarje, Križni izvijač, žice, iglo nos klešče, električni vrtalnik

Dve: varnostni Ukrepi za neposredno vžiga in distribucijo plošča vžiga namestitev

1. Neposredno vžiga

2. Distribucijo vžig vsak avto.Prosimo, upoštevajte, da lahko pri namestitvi tega izdelka, na izhodu rep del izpušne cevi ne sme biti premajhen.Priporočljivo je, da uporabite rep del izpušne cevi s premerom več kot pet centimetrov, ali dodatnega izpušnih rep cevi

【Ukrepi za neposredno vžiga namestitev】

1. Ko se napajanje za vžig tuljavo original avto je odrezana, "računalniška napaka svetloba", ni mogoče vklopiti.

2. Posebno pozornost je treba nameniti pozitivne in negativne električne energije pri vgradnji vbrizgavanje goriva, šoba.Napačna povezava lahko gorijo potovanje računalnik.

3. Črto, ki poteka preko požarnega zidu bi preprečili, da bi žice od tega, da zdrobi in poškodovanih, ki v kratek stik.

4. V ta izdelek, je "koole" je nameščen na dnu zadaj prostor za prtljago, blizu rezervna pnevmatika, in mora biti trdno pritrjen.

5. V ta izdelek, je "vžigalno" mora biti nastavljena na koncu izpušne cevi približno en centimeter iz vtičnice, in spodnjem koncu, vžig na daljavo, je treba nadzorovati na 2 mm.

【Varnostni ukrepi za vžig namestitev distributer plošča】

1. Najti pravilen položaj za vžig tuljavo v distributer odbora.

2. Napeljave iz tuljave vžiga v distribuciji odbor fire dragon polje za nadzor v ta izdelek ne sme biti narobe, drugače distribucijo odbor bo zelo verjetno je, da gorijo.

3. Ko se napajanje za vžig tuljavo original avto je odrezana, "računalniška napaka svetloba", ni mogoče vklopiti.

4. Črto, ki poteka preko požarnega zidu bi preprečili, da bi žice od tega, da zdrobi in poškodovan, kar lahko povzroči kratek stik.

5. V ta izdelek, je "uho test", ki je nameščen na dnu zadaj prostor za prtljago, blizu rezervna pnevmatika, in to bi morala biti trdno pritrjen.

6. V "vžigalno" v ta izdelek mora biti zaklenjena, na koncu izpušne cevi približno en centimeter iz vtičnice, spodnjem koncu, vžig na daljavo, je treba nadzorovati na 2 mm

Tri.Napeljava namestitev metoda za vbrizgavanje goriva šoba Napeljava namestitev metoda za vbrizgavanje goriva šoba:

1. To bi moralo biti znano, da je signal linije goriva injektor je pozitivno ali negativno, in večina modelov je negativen.

2. Kako vedeti, kateri je eden od dveh linij goriva napajanje priključek je signal linije, najprej izključite vtikač, in nato uporabite multimeter za merjenje pozitivnih in negativnih polov, dveh žic, kot je na primer pozitivne moči in energije, signal linije je treba uporabiti, če ni napajanja.Drug način je, da uporabite frekvenčni merilnik za merjenje dve žice injektor linije.Pogostost linija je signalna črta.

3. Barva pozitivni in negativni električni žice vbrizgavanje goriva, šoba priključen na ogenj zmaj polje za nadzor je treba opozoriti, in narobe napeljav, ne morejo biti povezani. 4. Bodite pozorni na pozitivne in negativne električne energije pri vgradnji šoba povezavo.Napačen način povezave lahko gorijo vožnje računalnik.

Štiri, odpravljanje težav če naletite ni požara, prosimo, bodite pozorni:

1. Ali žico priključek Spitfire polje za nadzor je padel ali je v slabem stik

2. Ali plamena stikalo je poškodovano in ali je vtič stikalo je padla

3. Ali uho priključite na hrbtni strani avto ima moč, vključno s pozitivnimi električne energije in ozemljitev

4. Obstaja kakršen koli škodo žice požara dihanje zmaj polje za nadzor na test ušesa za avto?

5. Preverite, ali so žice iz ušesa tester za vžigalno je poškodovan.

6. Ali vžiga razdalje na vžigalno je prevelika ali premajhna

7. Ali je napeljava od vbrizgavanje goriva, šoba je napačno deljena, ali se pozitivni in negativni žice tuljave vžiga v distribucijo električne energije plošči so cut za vžig glavo, kar ima za posledico nepopravljivo vezja.

Specifikacije:

[Ime Izdelka]: Fire Dragon Izpušne Cevi

[Teža izdelka]: 0.35 kg

[Izdelka Gradivo]: ABS plastika lupini

[Izdelka Glasnosti]: 16*16*5 cm

[Veljavni modeli]: Japonski avtomobili

Ime izdelka Fire Dragon Izpušne Cevi
Material //
Številka Modela //
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Modele Japonski avtomobili
Izdelek glasnosti 16x16x5CM
Dropshipping, Trgovina Na Debelo Podpora

Napiši mnenje

Dirke Power Builder Tip B Plamen Kompleti Izpušnih Vžiga Rev Omejevalnik Začetek Nadzor Izpušnih Metalec Ognja Komplet Izpušni Merilniki Orodje

Dirke Power Builder Tip B Plamen Kompleti Izpušnih Vžiga Rev Omejevalnik Začetek Nadzor Izpušnih Metalec Ognja Komplet Izpušni Merilniki Orodje

Podobni izdelki