S10K-SCLCR06/S10K-SCLCL06 95 stopinj Notranji obračanja orodja, struženje, orodje in držalo Vstavite lather,dolgočasno bar za CCMT060204


Nov izdelek

€2.26

€4.61

-50%Oznake: ccmt09t304 vp15tf, ego stružnica orodja, big dolgočasno bar, tcmt110204 vp15tf, vijak ccmt09, mgmn300 m, tnmg160408, ccmt, pogon struženje lesa, s12m sclcr06.

Dragi prijatelj, če se ne morete najti kar potrebujete ,prosim, povejte mi To povezavo potrebe, da izberete tisto, kar potrebujete

1. Kot nalašč obdelavo učinek.

2. Kot nalašč površinske dokončaj. 3. Visoka natezna trdnost in odpornost na obrabo konča. 4. Specifikacija in natančnost so v celoti v skladu z ISO standardom. 5. uporabljajo v Obračanja in s katerimi se Sooča delo. 6. Več drugih Stružnica Orodja so izdelani v naši tovarni, kot Dolgočasno orodje imetnik, valjanje cevnih Utorov orodje in držalo za rezanje navojev orodje imetnik.

Opomba: To orodje v prodajnem procesu ni vključno karbida vložki,sliko, ki je pokazal,

Kupci morajo-beri :1, Saj je paleta izdelkov količina pretoka, občasno na zalogi , tako da preden se odločijo za nakup tega otroka , vas prosimo, stopite v stik z lastnikom, da vidim, če obstaja parka.Splošna situacija ni na zalogi, če zdrobljen bom o tem nemudoma obvestiti blaga izberete vračilo denarja ali drugega blaga , ampak tudi, da zahteva jasno bolje, je bil prost, da zadrži svoj sili.

Vas pozdravlja ponudbo predpostavki dvoma, da nas strinjam razumevanje samega izdelka ali drugih zadevah .Je povzročil nepotrebne težave -brezplačno .

3 .Naše vsi izdelki so podprte TenPay , sub - sub - kakovost ena cena , cena za končno ceno , nakup posamezne postavke ne sprejme ugodno !

Kupci plačati opozorilo :Preden kupci ujeli blaga , prosimo, menijo, skrbno , spoštovanju drug drugega dela, rezultate in se izognili fotografirali ne kupite !

4 : vse plačila in dostave, bomo nemudoma odpremljeno po prejemu vašega denarja !

5 : Prosimo, fotografirali po blago , in prevzamejo pobudo, da stik z mano, takoj denar !

Zahteva kupec prejel blago, ni problem prevzemu blaga v okoliščinah , takoj ko je mogoče potrditi prejem v 1-2 dneh , če obstajajo težave v čas za vas, da nemudoma obvestiti Hao zdravljenja, ni prejel blago 1-2 dneh potrditi, niti se obrnete na lastnika .Kupec prejel blago bo zdravilnih učinkovin .To je nato zahteval shopkeeper dejal, nadomestni deli ali blagom , trgovina ni odgovorna !Prosimo, da kupci vedo !

7 Naša vseh izdelkov, preden so izdani so strogo preizkušeni , nikakor zagotoviti neoporečnost blaga.Kupci dobijo blaga, bi bilo treba gledati v sprednji del tovora, ladjar delavca , če je škoda , naj osebje izdanih "poškodovano blago dokaz" , in se nato vrne blago, ki jih ladjar , sem trgovina za zamenjavo.Če se prijavite za poškodovano blago po razlogih, zamenjava , vrnitev, restavracija, ne v vračljive.Hvala ! ! !

8 priporočljivo "TenPay" Plačilo , lahko neposredno igra denar na svoj račun zgoraj , prosimo, kontaktirajte me pred plačilo , bom ladja v roku 24 ur .

Po nakupu :

Če se počutite zadovoljni z našo storitvijo , prosim, daj mi pohvale ^ ^ , kjer, če ni zadovoljen , prosimo, da obvesti lastnika, da bi si pravočasno , ne dajejo v komentarjih ali slabe nimajo nobenega stika v primeru ocene, medtem ko delaš vaš problem in ne more biti rešen, in jaz vam bom dal lastnik pogajanja zadovoljivega odgovora .

Dragi prijatelj, Dobrodošli na moji trgovini.Če ne najdete , kar potrebujete, prosim, povejte mi,

To povezavo zahteva, da izberete tisto, kar potrebujete

Številka Modela S10K-SCLCR06/S10K-SCLCL06
Premaz NO
Poreklo CN(Izvora)
Material HSS
Trdoto >40
Blagovna Znamka KAVTECNC ORODJA
Uporaba Notranje Struženje Orodje

Napiši mnenje

S10K-SCLCR06/S10K-SCLCL06 95 stopinj Notranji obračanja orodja, struženje, orodje in držalo Vstavite lather,dolgočasno bar za CCMT060204

S10K-SCLCR06/S10K-SCLCL06 95 stopinj Notranji obračanja orodja, struženje, orodje in držalo Vstavite lather,dolgočasno bar za CCMT060204

Podobni izdelki