Krono Športno Prehrano, Veganskih Proteinov, mikronizirati bo pea Beljakovin, Vegansko, anti-doping, Šport, izobraževanje, objavljanje vlak, 750 g


Nov izdelek

€31.76Oznake: plesni protein bar, droge majica s kratkimi rokavi, mini beljakovin shaker, protein bar snack, beljakovine v prahu, majica veganska, droge nalepka, beljakovine, beljakovine sirotke, vegansko mleko paketov.

VEGANSKIH Beljakovin Plus

Mikronizirati bo pea beljakovin z plus esencialnih aminokislin:

25g beljakovin na strel (vanilija)

Zelo nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in ne sladkorji

2.320 mg levcin na vtičnico (vanilija)

Micronized izdelek = takojšnje topnost

Ne peščena teksturo in slasten okus

Brez glutena in alergeni brezplačno

VEGAN PROtein + To je čisto micronized grah beljakovin, zato njena tekstura je edinstven, je zelo v redu in ne Sandy.To je edini Izdelek na trgu za rastlinske beljakovine, zaradi svoje Neverjetne teksturo in okus Tako zelo, ko jo posnamete ne mislite, da ste ob rastlinskih beljakovin.

Poleg tega smo se bojevati pomanjkljivosti, ki so se srečujemo z viri beljakovin rastlinskega izvora (omejitev aminokislin) Dodajanjem Nekaterih esencialnih aminokislin (AAEs) kot Lizin, metionin, treonine In tudi razvejane aminokisline Levcin, izolevcin in valin V zadostnih količinah, da bi dobili celoten Aminogram in zato večjo biološko vrednost izdelka za enakega ga viri beljakovin živalskega izvora, kot so mlečne beljakovine (Sirotka in/ali kazein).

In izkazalo se je, da vsebnost esencialnih aminokislin (AAEs) beljakovine modula povečanje mišične protein sinteze stopnji, tako da, ko obstaja majhno količino AAEs, posebej levcin, lizin in metionin, manj anabolični odziv pojavi (Stefan, H. M. Et al., AA. 2.018), zato smo obogatena formula z najbolj pomembne esencialne aminokisline.

Rastlinske beljakovine, ki je verjel, da bo Sirotkine beljakovine (Whey)...

Biti utrjene grah beljakovin in tudi micronized, ima večjo topnost kot ostali del rastlinske beljakovine, zato je hitro prebavi, tako zelo, da je skoraj primerljivo z Sirotkine beljakovine (Whey) (Overduin, J. et al., F & amp;NR. 2.015) in, hvala, da, da, to je znanstveno dokazano, da je bolje, proti placebo in prav tako učinkovita, kot Sirotkine beljakovine za prilagoditve in/ali pridobivanje mišične mase (Babault, N. et al., JISSN. 2.015), obnovitvenih procesov, itd.In je, da ne samo sestavo esencialnih aminokislin (AAEs) odgovoren je za modularne sintezo beljakovin, ampak tudi kinetika prebavo (prebavljivost) je zelo pomembna, Tako zelo, da so nekatere rastlinske beljakovine z nižjo AAEs razmerje, vendar s prebavo kinetika višje aktivira več mišičnih sintezo beljakovin kot pri drugih počasneje, živalske beljakovine, čeprav z deleži AAEs bolj visoko (Jagüer, R. et al., JISSN. 2.017).

Za vse to VEGAN PROtein + To je odlična alternativa za živalskih beljakovin dopolnila, ali ste Vegetarijanec/a, Kot če ga niso, in preprosto želijo imeti drug vir visoko kakovostnih beljakovin in brez alergenov.

In tako kot vsi izdelki Krono Sport Nutrition®, In v tem primeru celo več, s spektakularnim okus, teksturo in prebavljivost.

Sestavine (vanilija): (93%) mikronizirati bo pea beljakovin, aroma, l-levcin, l-izolevcin, l-lizin HCl, l-metionin, L-treonine, L-valin, sladilo: sucralose; Barvilo: karoten.

Sestavine (Čokolada): (84%) mikronizirati bo pea beljakovin, razmaščeni kakav v prahu, l-levcin, arome, l-izolevcin, L-lizin HCl, L-metionin, L-treonine, L-valin in sladilo: sucralose.

Kako za uporabo: Zmešajte 30 g izdelka (1 kap ali 1 sredstev) v 300 ml vode in po možnosti sprejme po usposabljanju, da bi omejili beljakovin catabolism in korist anabolizem mišic.Na ne-dni za usposabljanje, ki traja, kot dodaten vir beljakovin.

Okus: Čokolada in Vanilija.

Formati : 750g čoln (25 obrokov 30g).

BREZPLAČNA DOSTAVA:

BREZPLAČNA DOSTAVA BREZPLAČNO Španija (POLOTOKU) in BALEARSKI OTOKI

DOSTAVA OTOKI KANARSKI 16,50 EUR

BREZPLAČNA DOSTAVA EVROPI 16,90 EUR

BREZPLAČNA DOSTAVA V EVROPI-20 € ZA VSAKIH 120 € RED!

DOSTAVA ČAS:

ŠPANIJA: 24/48 urah delovnih dni.

OTOKI BALEARSKIH OTOKOV : 4/5 delovnih dni.

OTOKI KANARSKI OTOKI: 7/8 DELOVNIH DNI.

EVROPA: 7/10 DELOVNIH DNI.

Hidratacija in energije priporočila:

Poreklo AU(Izvora)
Blagovna Znamka Krono Sport Nutrition
Format V prahu
Rok Uporabnosti 12 Mesecev
Ime Oddelka Za odrasle
Embalaža Steklenica
Spol Unisex
Certificiranje ce
Obračunska Enota Steklenice
Teža 750

Napiši mnenje

Krono Športno Prehrano, Veganskih Proteinov, mikronizirati bo pea Beljakovin, Vegansko, anti-doping, Šport, izobraževanje, objavljanje vlak, 750 g

Krono Športno Prehrano, Veganskih Proteinov, mikronizirati bo pea Beljakovin, Vegansko, anti-doping, Šport, izobraževanje, objavljanje vlak, 750 g

Podobni izdelki