≡ Menu

Bruselj in tudi ostala Belgija je odlična država za kratek obisk ali izlet. Glede na to, da dobimo letalske karte iz Ljubljane po zelo ugodni ceni, lahko tja skočimo samo za vikend ali pa ostanemo več dni.

Bruselj je eno izmed takšnih mest, ki si ga lahko ogledamo zelo na hitro, saj je večina stvari v centru mesta. Če se boste odpravili v Bruselj samo za dva dni, boste imeli dovolj časa, da si ogledate glavne znamenitosti Bruslja.

V kolikor utegnete ostati kakšen dan več, si lahko ogledate še kakšno dodatno mesto, kot sta Gent ali Brugge. Seveda pa si lahko Bruselj ogledate bolj natančno in ostale kraje v Belgiji pustite za kdaj drugič ali daljše potovanje.

Na strani Belgija za vas pripravljamo turistične informacije, tako da boste lahko vse skupaj našli na eni strani. Veseli bomo tudi vaših prispevkov, če ste kateri kraj v Belgiji že obiskali.

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki se bo odpravil v Belgijo?

Belgija ponuja številne razloge za obisk. Na eni strani lahko obiščemo samo Bruselj (do koder imamo tudi zelo ugodne letalske karte) ali raziščemo tudi druge kraje in ostanemo v Belgiji nekoliko dlje časa.

Na strani Belgija.si bomo pisali o turistično zanimivih lokacijah, ki so vredne za ogled, prenočiščih in namestitvah, vodnikih, ki jih je na potovanju po Belgiji vredno uporabiti in drugih podobnih stvareh.